Te zien op Vlieland!

Hoe mooi is het om twee dierbare zaken bij elkaar te mogen brengen!

Tekenen en Vlieland 🙂 Een aantal van mijn tekeningen en kaarten zijn nu te zien in de Reddingschuur van Vlieland. Hier mag ik samen met andere kunstenaars mijn werk tot eind mei laten zien. Vanaf 2007 ga ik elk jaar minstens 2 x naar Vlieland. Om uit te waaien, op te laden, niks te hoeven en vooral te genieten. We begonnen met kamperen op camping Stortemelk en sindsdien vaak op de camping gestaan en verschillende huisjes/hotels bezocht. Een bezoekje aan de Reddingbootschuur is vaste prik en nu mag ik daar mijn eigen werken laten zien. Hoe leuk!

Mocht je langs willen komen, check de site van de Reddingschuur dan even voor de recente openingstijden: https://reddingbootschuur.nl/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: