Kunstroute Noordwest Veluwe

Erg leuk (en ook een beetje spannend) om voor de eerste keer met de kunstroute mee te mogen doen! 3 en 4 september zetten Jan en ik van 11.00 uur tot 17.00 uur, ons atelier open. Tegelijkertijd wordt onze tuin omgetoverd tot een beeldentuin met beelden van Rob de Haan. Van Jan zie je werken waarbij hij voornamelijk houtskool heeft gebruikt. Van mij kun je een mix verwachten van schilderijen, tekeningen, aquarellen en kaarten. De koffie staat klaar, zien we je dan?

Voor meer informatie: http://www.kunstroute.nu

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: