Expositie bij Stek

Wil je een aantal werken van mij eens live bekijken? Dan nodig ik je bij deze uit om in december (30 november tot 7 januari 2023) bij StEK, het kunstcollectief van Ermelo, langs te komen. Stek heeft een mooie locatie midden in het centrum van Ermelo waar verschillende vaste en gast kunstenaars uit de omgeving van Ermelo hun werken exposeren. Een aantal werken van mij krijgen een mooi plekje aan de wand en daarnaast neem ik nog wat kleine werkjes en kaarten mee die je in het winkeltje kunt kopen. Openingstijden zijn te vinden op de site.

https://kunststek.com/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: